KRAMER FOTOGRAFEERT
"Fotografie met strategie"

Iedereen is uniek en heeft andere wensen en behoeften. Ik zal daarom altijd een pakket samenstellen dat precies bij jou past. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, heb ik 3 pakketten gemaakt ter inspiratie. We kunnen ook een pakket maken waar deze 3 in samenkomen. Alles kan, jij bepaalt.

Social Shots

Maak een Statement op Social Media: Versterk je Berichten met Krachtige Foto’s!

Jij weet als geen ander dat jouw aanwezigheid op Social Media een enorme impact kan hebben op je bedrijf. Het is een krachtig platform om je doelgroep te bereiken.

Door je berichten te ondersteunen met foto’s bereik je meer resultaat. En dan het liefst foto’s die een verhaal vertellen, of die om een andere reden opvallen. Beelden die mensen doen stoppen met scrollen om jouw bericht lezen.

Als je kiest voor “Social Shots” zoeken we samen een toffe locatie om foto’s te maken die bij jouw berichten op Social Media passen.

Het kan zijn dat we de studio induiken om foto’s te maken waarop jij verschillende expressies laat zien. Misschien wil je wel props gebruiken, verkoop je producten die je in de beelden terug wilt laten komen. We kunnen een toffe daglicht-studio boeken als je zelf geen representatieve werkplek hebt.

Misschien heb je een link met de natuur en maak je de foto’s graag buiten in een bos of park, of op het strand. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Voor de echte fanatiekelingen die een aantal maal per week posten op Social Media; speciaal voor jullie heb ik abonnementen! Klik hier voor de prijzen. 

Anouk Virton-2750
Anouk Virton-0335
Anouk Virton-2817
Sjoerd-0830
Sjoerd-
Sjoerd-0838
Ageeth en Armand-0958
Ontwerp zonder titel (23)
Coming soon..... Social Shots!
 

Bellen
Info
Instagram