KRAMER FOTOGRAFEERT
"A picture is a poem without words"

Personal Brandingshoot - Jouw Gezicht

Ben je coach, virtual assistent, marketeer, of heb een ander beroep waarbij je niet met tastbare producten werkt en draait het vooral om jou persoonlijk, om jouw band met jouw klant? Dan is Jouw Gezicht iets voor jou. 

Bij Jouw Gezicht focussen we ons op jou als persoon. We maken samen toffe portretfoto's van jou. Die foto's kunnen uitstralen wat jij wilt: kracht, zachtheid, vrolijkheid, toegankelijkheid, professionaliteit. Ik leg je vast zoals jij wilt dat andere mensen jou zien. Deze foto's zijn geschikt voor je uitingen op Social Media, je brochures, nieuwsbrief of je website.

Onderstaand zie je een aantal foto's van een dergelijke shoot. Een groot deel van deze shoots vond plaats bij de oude suikerfabriek in Zevenbergen, ongeveer een halfuurtje rijden vanuit de Hoeksche Waard. Op deze locatie heb je geen last van weersomstandigheden en er zijn  diverse meubelstukken aanwezig die kunnen worden gebruikt tijdens de shoot, zodat we ook een werksituatie in scene kunnen zetten. Neem dus gerust je laptop/tablet, koffiemok, schrijfblok, folders etc. mee! 

De shoot kan ook plaatsvinden in mijn studio, of in een kantoorruimte die speciaal voor de fotoshoot beschikbaar wordt gesteld (zie pagina locatie brandingshoot). 

Word jij blij van de beelden die je nu online laat zien van jouw bedrijf? Of kan het stiekem toch wel wat beter? Ik kom graag eens vrijblijvend bij je op de koffie om te luisteren naar jouw verhaal.

* Ik richt me met name op ondernemingen met maximaal 5 medewerkers.

N.B.: Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten, als slagersdochter hielp ik al op heel jonge leeftijd mee in de winkel van mijn ouders. Tel daar bij op dat ik 20 jaar als makelaar heb gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar als mede-eigenaar van een kantoor met 5 medewerkers. Je begrijpt; Ik weet wat het betekent om een bedrijf te runnen. Ik begrijp waar je prioriteiten liggen, weet met wat voor druk je te maken hebt. En ik begrijp dat tijd kostbaar is en dat efficiëntie van groot belang is. Daarom werk ik nauw met je samen om fotoshoots te plannen die passen binnen jouw drukke schema.

Bellen
Info
Instagram