KRAMER FOTOGRAFEERT
"A picture is a poem without words"

Jouw Verhaal: uitgebreide brandingfotografie - bedrijfsfotografie


Als je kiest voor een uitgebreide brandingshoot of bedrijfsfotografie, kom ik niet 'zomaar' even langs om wat foto's maken van de werklocatie en de medewerkers; ik leg vast wat het verhaal achter je bedrijf is.

Na jouw aanvraag plannen we een kennismakingsgesprek in op jouw werklocatie zodat ik de ruimte kan zien en we elkaar een beetje leren kennen voordat we foto’s gaan maken. Zo zul jij je meer op je gemak voelen en het werkt voor mij ook prettiger.
Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn. Denk hierbij aan het fotograferen van:

- jou en je medewerkers;
- de werkomgeving;
- producten/diensten;
- evenementen en bijeenkomsten;
- bedrijfsmiddelen en technologie;
- klantinteractie;
- corporate branding;
- detailshots;
- dynamische actiefoto's;
- de bedrijfscultuur;
- de persoonlijke manier waarop je je klanten bedient;
- het verhaal van je product of dienst van A tot Z.


Ik verdiep me vooraf goed in je bedrijf. Je krijgt van mij een uitgebreide lijst met vragen waardoor mij duidelijk wordt wat je wilt uitstralen. Ik wil weten wat jouw bedrijf uniek maakt, zodat we dat samen middels beelden aan jouw klanten kunnen laten zien.

Ik werk altijd met een moodboard en een shotlist (een soort draaiboek), zodat je van tevoren weet wat je kunt verwachten en we er zeker van zijn dat we hetzelfde plaatje voor ogen hebben.

Het vastleggen doen we samen, op een heel natuurlijke, ongeforceerde manier. Geen gekunsteld plaatje, maar hoe jij écht bent. Omdat we elkaar inmiddels al een aantal maal hebben gesproken, is het makkelijker om je te ontspannen voor de camera. 

Of het nu gaat om foto’s van jouw werklocatie, portretten die de menselijke kant van je merk laten zien, of sfeerbeelden die de essentie van je diensten vastleggen – ik werk samen met jou om beelden te creëren die jouw zakelijke visie ondersteunen.

Word jij blij van de beelden die je nu online laat zien van jouw bedrijf? Of kan het stiekem toch wel wat beter? Ik kom graag eens vrijblijvend bij je op de koffie om te luisteren naar jouw verhaal.


* Ik richt me met name op ondernemingen met 1 t/m 5 medewerkers.

N.B.: Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten, als slagersdochter hielp ik al op heel jonge leeftijd mee in de winkel van mijn ouders. Tel daar bij op dat ik 20 jaar als makelaar heb gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar als mede-eigenaar van een kantoor met 5 medewerkers. Je begrijpt; Ik weet wat het betekent om een bedrijf te runnen. Ik begrijp waar je prioriteiten liggen, weet met wat voor druk je te maken hebt. En ik begrijp dat tijd kostbaar is en dat efficiëntie van groot belang is. Daarom werk ik nauw met je samen om fotoshoots te plannen die passen binnen jouw drukke schema.


Kijk voor voorbeelden op de pagina 'Portfolio'.

Bellen
Info
Instagram