KRAMER FOTOGRAFEERT
"Fotografie met strategie"

Face Forward - Portretfoto's

Wil je meer zichtbaar zijn voor je klanten, wil je het gezicht achter jouw bedrijf laten zien, maar past een uitgebreide fotoshoot waarbij je werkzaamheden worden vastgelegd (nog) niet bij je? Dan is Face Forward iets voor jou. Dit is een fotoshoot van ca. 45 tot maximaal 60 minuten* waarin we mooie beelden van jou maken. 

Bij Face Forward focussen we ons op jou als persoon. We maken samen toffe portretfoto's. Die foto's kunnen uitstralen wat jij wilt: kracht, zachtheid, vrolijkheid, toegankelijkheid, professionaliteit. Ik leg je vast zoals jij bent en zoals je wilt dat andere mensen jou zien. Deze foto's zijn geschikt voor je uitingen op Social Media, je brochures, nieuwsbrief of je website.

De foto's worden gemaakt op een locatie met voldoende daglicht, zoals buiten of in de Oude Suikerfabriek in Zevenbergen (huur niet inbegrepen). Als jouw werkplek over voldoende daglicht beschikt, kan het daar ook. Tevens kan de shoot in mijn studio plaatsvinden. Kijk onder 'Portfolio' voor meer voorbeelden. 

Word jij blij van de beelden die je nu online laat zien van jouw bedrijf? Of kan het stiekem toch wel wat beter?

* Omdat de shoot slechts 45 tot 60 minuten duurt, is het helaas niet mogelijk om werkzaamheden vast te leggen. Als we dat op een mooie manier willen doen, zullen we zaken moeten regisseren, werkzaamheden in scene moeten zetten, eventueel met behulp van figuranten. Per scene zal het licht moeten worden ingeregeld. Dat vraagt tijd. Als we dat binnen een beperkte tijd moeten doen, gaat dat ten koste van de kwaliteit van de foto's en dat is niet mijn manier van werken. Ik leg met heel veel plezier je werkzaamheden vast, maar daar reserveren we meer tijd voor (zie On the Job). 


Bellen
Info
Instagram